GP Mićoni

O nama


Tradicija je naš temelj, a krov naša specijalnost!

 • icon

  Izgradnja i montaža
  krovopokrivačkih radova

 • icon

  Izgradnja i montaža
  građevinske limarije

 • icon

  Izgradnja i montaža
  fasaderskih obloga

 • icon

  Izgradnja i montaža
  drvenih i metalnih konstrukcija

Profesionalan pristup svakom poslu.

Počeli smo sa malom limarskom radionicom “Mićoni”, sad već davne 1973. godine i nakon 40 godina sticanja iskustva, napredovanja, modernizovanja u koraku sa vremenom i savremenim potrebama gradnje, izgradili smo renomiranu kompaniju “Mićoni” d.o.o (pod tim imenom poslujemo od 1991. godine) i sestrinsku kompaniju “GP MICONI” d.o.o. Zajedno smo postali lider u izgradnji i montaži krovopokrivackih radova, građevinske limarije, fasaderskih obloga, drvenih i metalnih krovnih konstrukcija.

Svoj poslovni kredibilitet gradili smo poput kuće, tradicija je naš temelj, a krov naša specijalnost!

Tajne i iskustvo starih majstora nadograđivali su se decenijama sa tehnološkim i logističkim evropskim standardima i normama kvaliteta što je rezultiralo uspješnim radom u kontinuitetu, stalnim stremljenjem ka napredovanju sa intezivnim ulaganjem i proširenjima proizvodnih kapaciteta.

Stalni rast i razvoj, tradicija, profesionalnost na najvećem nivou, savremeno i fer poslovanje, zavidna referenc lista klijenata (više stotina izrađenih objekata najbolje svjedoče o kvalitetu i profesionalnosti), iskustvo sticano van granica naše zemlje (u Njemačkoj i Švajcarskoj) rezultirali su da GP Mićoni garantuje evropski kvalitet i standarde u izradi i montaži limarskih proizvoda i usluga.

Za sve svoje proizvode i usluge dajemo višegodišnju garanciju.